Drifting

Track Days

4 X 4

Incentives

INCENTIVES @ WEEZE

 

Een dag actief zijn met zakenrelaties, vrienden en/of kennissen. Je kent ze wel, die incentive dagen. Varen op skûtsje, zwaaien met een golfclub, vissen op de Noordzee, indoor skiën in de zomer, het is allemaal even leuk en aardig. En toch wordt het anders als je een link legt met het dagelijks leven, waarin zo goed als iedereen met auto’s omgaat. Helaas is de openbare weg niet de juiste plek om je eens lekker met je voertuig uit te leven. Om met je vrienden de competitie op vier wielen aan te gaan of met een terreinauto heuvel op, heuvel af te gaan. Op Airport Weeze heeft Drive@Weeze een schitterend terrein waar dat allemaal wel mogelijk is, zonder daarbij gestoord te worden door een of andere wetshandhaver.

Drive@Weeze heeft een breed scala aan gemotoriseerde activiteiten op het menu, dat u naar eigen inzicht kunt samenstellen namelijk:

 

DRIFTING

Driften is de ultieme vorm van Car Control, een solide basis voor iedere tak van autosport. Tijdens het driften probeer je de auto in overstuur te krijgen en te houden, van bocht tot bocht. Niet genoeg gas en de auto verliest momentum en hoek, teveel gas en je spint. Kortom, driften is puur rijplezier en fun.

 

 

IJS-RIJDEN

IJs-Rijden draait om rust, concentratie en balans. Met zwenkwielen onder de achteras zo snel mogelijk een parcours afleggen. De achterkant van de auto zal steeds uitbreken en de key is rust in de auto en jezelf te houden! Erg uitdagend en creëert een leuke onderlinge competitie.

 


SLALOM

Slalom is misschien wel de oudste vorm van autosport.
 Leg zo snel mogelijk een door pionnen aangegeven parcours af. Er zijn prijzen voor de 3 snelste deelnemers.